Méretre készítés

A D’Elia Szalon 1886 óta készíti hölgyek számára az általuk megrendelt ruhákat egyedi kézimunkával, tervezéssel és kivitelezésben. A szakmai tapasztalatokat és tudást több generáció óta adja át a család a fiataloknak. A fiatalabbak minden alkalommal, új energiával és ötletekkel építik tovább a kollekciókat.

A ruhákat a vevők kérésére és együtt tervezzük. A szalonban lévő ruhák segítséget nyújtanak abban, hogy mielőtt elkészítenénk a ruhát valami hasonlót fel is lehessen próbálni. Lehetőség van válogatni a csipkék és díszítési megoldások között. Döntések meghozatalakor tanácsokkal is segítünk.

Mikor biztosan tudod, melyik ruhára szeretnél árajánlatot kérni, kérjük, küldd el a ruha fotóját illetve ha a weboldalon található ruha érdekel akkor a képszámát e-mailben az info@delia.hu címre.

Telefonon vagy e-mailben csak körülbelüli árat tudunk mondani. A ruha ára függ az alapanyagoktól, fazontól, technológiáktól. Ha tudod, mennyi összeget szeretnél a ruhára szánni akkor ebben is tudunk segíteni, megpróbáljuk az összeghez igazítani a ruha árát, vagy kölcsönzés, vagy megvásárlás esetén.

Pontos összeget csak személyes egyeztetés után tudunk adni, amikor minden információval rendelkezünk a ruha elkészítéséhez.

T | +36 309529987

E | info@delia.hu